Image Alt

Services

[vc_row][vc_column][vc_column_text][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

[r6_service title = “GEPERSONALISEERDE INTERIEUROPLOSSINGEN“]

ARCHISOLUTIONS is uw specialist in creatieve, akoestische en decoratieve interieuroplossingen met print. De wereld van interieurdecoratie heeft het afgelopen decennium een ​​enorme verandering ondergaan.

Consumenten willen hun eigen identiteit creëren. Mensen willen dat hun huizen niet langer een afspiegeling zijn van dat van hun vrienden of familie, ze willen een unieke, eigen leefomgeving creëren.

Bedrijven maken ook steeds vaker gebruik van interieurtoepassingen met print die sfeer verbeteren, de prestaties verhogen en het gebruik van de beschikbare ruimte optimaliseren. Net als in de horeca en de hotelbranche leidt dit tot meer frequente en budgetbewuste renovaties.  Zowel de vraag van consumenten naar personalisatie als de mogelijkheid om op een groot aantal materialen te printen, biedt onbegrensde mogelijkheden waarover verder meer… 

[r6_service title = “COUTURE-ARCHITECTUUR & EYE-CATCHING“]

Een mooi interieur is voor iedereen weggelegd. Of het nu gaat over een volledige nieuwbouw of een interieur dat aan verfrissing toe is, ArchiSolutions zorgt voor iets CUSTOMIZED, op maat gemaakt. Deze couture-architectuur betekent dat wij ook bezig zijn met de bijhorende meubels. Het hoort bij ons maar is niet de uitgangsfocus. Door de realisatie van zeer uiteenlopende en gevarieerde interieurprojecten, heeft ArchiSolutions ervaring opgedaan in veel problemen die zich stellen binnen de projectbouw. Gebruikmakend van deze inventarisatie zijn wij (ook om ons als bedrijf onderscheidend op de interieurkaart te zetten) op zoek gegaan naar een benadering van deze problemen namelijk niet enkel probleemoplossend maar bovendien integrerend tot DE EYE-CATCHER binnen uw interieurproject.

[r6_service title = “CREATIEF & PROFESSIONEEL“]

Of het nu gaat om een winkel, kantoorgebouw of zelfs een residentieel verblijf, ArchiSolutions zorgt voor unieke, excentrieke en vooral gepersonaliseerde prints op kwalitatief hoogstaand probleemoplossend materiaal. In de schaduw van de ontwerper en designer delen wij graag onze know-how om een synergie tot stand te brengen tussen de verschillende materialen, technieken en werkmethodes. Een hoge graad van afwerking en een zéér professionele insteek zijn op alle vlakken een meerwaarde voor de architect en daar zijn wij ons terdege van bewust. Een topteam van eigen plaatsers, ateliermedewerkers, designers zorgt voor de perfecte installatie van uw EYE-CATCHER.

HOOG TIJD OM ONS BETER TE LEREN KENNEN!

WIJ MAKEN VAN UW RUIMTE EEN GEPERSONALISEERD KUNSTWERK !   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor
Pagina’s